ویزا

اعضای محترم اتاق ایران و ایتالیا

به اطلاع می‌رساند بر اساس قوانین کنسولگری محترم ایتالیا در تهران،
اتاق ایران و ایتالیا تا تاریخ 20 فروردین 1397
قادر به پذیرش مدارک و ارائه وقت کنسولگری نمی‌باشد.

قابل توجه اعضاء محترم اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا

  • از اعضاء محترم درخواست می گردد هنگام تحویل مدارک به اتاق ایران و ایتالیا از ارائه اصل پاسپورت ، بلیط ، بیمه نامه و رزرو هتل خودداری نموده  و ضمن ارائه کپی مدارک  فوق به اتاق، اصل آن ها را در روز ورود به کنسولگری همراه داشته باشند.
  • طبق دستور کنسولگری و به منظور جلوگیری از ایجاد مغایرت در امضاهای روی فرم درخواست ویزا، متقاضیان محترم موظفند شخصاً  و در حضور کارشناسان امور ویزای اتاق، فرم‌ها را امضا نمایند و از تحویل آن‌ها به نمایندگان خود اکیدا خودداری فرمایید.
  • بر اساس قوانین کنسولگری ایتالیا، در خصوص کسانی که پس از دریافت ویزای ایتالیا از دیکر کشورهای شنگن مهر ورود و خروج دریافت می‌کنند، اتاق ایران و ایتالیا هیچگونه تضمینی برای دریافت ویزاهای آینده را ندارد.

*به همراه داشتن اصل پاسپورت در روز ورود به کنسولگری الزامی است*

مدارک کامل ویزا تا دو ماه کاری قبل از ورود به کنسولگری پذیرفته می شود. در غیر این صورت اتاق از پذیرفتن مدارک جهت اخذ ویزا معذور می باشد.

 


مدارک لازم و ترتیب آنها:

مدارک ویزا قبل از ارائه به اتاق باید به ترتیب گفته شده در زیر، در پوشه درخواست ویزا قرار گیرد.
«پوشه درخواست ویزا» همان فرم درخواست ویزا در انتهای همین صفحه می‌باشد (Visa form) که باید در قطع A3 پرینت گرفته شده و به صورت یک پوشه A4 تا شده و پس از تکمیل آن به انگلیسی مدارک در آن قرار داده شود.

توجه فرمایید برای هر متقاضی یک فرم درخواست ویزا تکمیل گردد و برای هر کدام یک سری از مدارک در آن قرار گیرد.
توجه داشته باشید در صورتیکه از طریق اتاق بازرگانی اقدام می‌نمایید، فقط فرم درخواست ویزای موجود در این سایت مورد پذیرش کنسولگری قرار خواهد گرفت و استفاده از فرم درخواست ویزای موجود در سایت سفارت (فرم D) مورد پذیرش نخواهد بود.

1. کپی دعوت نامه، کپی اساسنامه شرکت ایتالیایی در سه ماهه اخیر سال جاری میلادی (Visuraو کپی مدرک شناسایی دعوت کننده

۲. رزرو هتل (در دعوتنامه تجاری حتماً باید نام هتل محل اقامت توسط شرکت دعوت کننده ذکر شود و یا مطابق بلیط رفت و برگشت رزرو هتل به همراه مدارک ارائه گردد).

۳. کپی پاسپورت

۴. کپی ویزاها ی قبلی در حوزه شنگن

۵. ترجمه مدارک شغلی شامل آگهی تاسیس و آگهی تغییرات دو سال اخیر(هیات مدیره)  و سوابق بیمه تامین اجتماعی (برای کارمندان)

۶. ترجمه مدارک بانکی (گردش 3 ماه آخر) و تمکن مالی

۷. ترجمه اسناد ملکی (در صورت موجود بودن) 

۸. ترجمه کلیه صفحات شناسنامه 

۹. بلیط( وقت کنسولگری بر اساس تاریخ بلیط ارائه میگردد).

۱۰. کپی پشت و روی کارت معتبر عضویت اتاق ایران و ایتالیا 

۱۱. نامه فارسی در خواست ویزا به اتاق ایران ایتالیا

۱۲. نامه انگلیسی در خواست ویزا به کنسولگری ایتالیا

۱۳. کپی پروفرما و یا ترجمه هر گونه مدرکی که بر ارتباط بازرگانی با شرکت دعوت کننده دلالت نماید

۱۴. دو قطعه عکس 4*3پشت سفید

۱۵. بیمه مسافرتی (بیمه کارآفرین قابل صدور از اتاق بازرگانی ایران ایتالیا به همراه 15درصد تخفیف برای اعضای اتاق)، مدت زمان بیمه مسافرتی با مشاوره کارشناسان این اتاق تعیین گردد

۱۶. از اعضا محترم جدا درخواست می گردد که صرفا به منظور سفر های تجاری و با هدف گسترش ارتباطات اقتصادی دو کشور نسبت به اخذ ویزا از طریق اتاق ایران و ایتالیا اقدام فرمایند

۱۷. مقتضی است از ارائه هرگونه درخواست برای اعضای خانواده، مشاورین، نمایندگان و افراد طرف قرار داد خودداری گردد.


 

 

نکات مهم

*روزها و ساعات تحویل گذر نامه از کنسولگری به متقاضیان : دوشنبه لغایت پنج شنبه از ساعت 13 الی 14 و یکشنبه از ساعت 12 الی 13 می باشد

*روزها و ساعات تحویل گذر نامه از کنسولگری به متقاضیان : دوشنبه لغایت پنج شنبه از ساعت 13 الی 14 و یکشنبه از ساعت 12 الی 13 می باشد

*مدارک ویزا باید صرفا توسط فرد متقاضی ویزا به اتاق تحویل گردد.

*از اعضا محترم خواهشمندیم هنگام مراجعه به کنسولگری از همراه داشتن تلفن همراه خودداری نمایند.

*لازم به ذکر است اتاق ایران و ایتالیا تعهدی در قبال تایید قطعی درخواست ویزا و صدور آن از سوی کنسولگری نسبت به پرونده های واجد شرایط ارسال شده به کنسولگری را ندارد.

* کلیه ترجمه های فوق می بایست به زبان انگلیسی باشد.

* در صورت انقضای مدت اعتبار مدارک ارائه شده در زمان ورود به کنسولگری، ارائه‌ی نسخه به‌روزرسانی شده مدارک فوق‌الذکر روز قبل از ورود به کنسولگری الزامی می‌باشد، در غیراینصورت اتاق ایران و ایتالیا هیچ تعهدی در قبال تاییدیه مدارک متقاضی از سوی کنسولگری نخواهد داشت.

* چنانچه مدارک لازم برای اخذ ویزا تا 48 ساعت قبل از نوبت اعلام شده در اختیار همکاران بخش ویزا قرار نگیرد، نوبت ارائه شده ابطال می گردد.

* جهت دریافت گذرنامه از کنسولگری حضور شخص صاحب گذرنامه به همراه اصل رسید دریافت ویزا الزامی است.

 

 

invitation letter .pdf 108.09 KB 06/09/1395 05:49:38
Visa Form.pdf 386.85 KB 24/08/1395 07:33:51